Svůdnice

Svůdnice

Anotace: xxx

Smála se a tančila,
byl jsem z toho opojený,
lákala mě a toužila,
byl jsem dosti překvapený,
vábila mě a dychtila,
byl jsem vážně nadržený,
svlékala se a chtěla,
byl jsem celý vytrčený,
laskala mě a milovala,
byl jsem z toho hotový,
sebrala se a odešla,
proč tak náhle, kdopak ví,
nevrátí se, žádné strachy,
nedal jsem jí totiž prachy.
Autor petříček, 08.11.2008
Přečteno 412x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, Lorraine, Holis, Tacca, abcabcabc, Psavec, Saša T., Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tedy:o)))

08.11.2008 14:11:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí