Vodník

Vodník

Anotace: Básničky pod psa

Vodník
Jeden starý vodník
založil si podnik.
Vytvořil chov z duší
zamořil ovzduší.

Jakpak asi skončí
ten vodníkův počin?

Vlítli na něj zelení,
že ho chtěj ve vedení.
Nikdo prej víc netuší,
jak lze ničit ovzduší.
Ministrem je od středy
životního prostředí.
Autor Pepík Pithart, 09.11.2008
Přečteno 506x
Tipy 1
Poslední tipující: AyA Ones
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí