Tvrdě na věc

Tvrdě na věc

Anotace: ...

Masové zpěvy
lidových písní
napadly mé slechy
jsem člověk v tísni

sahám pro Anthrax

Taneční song
prsty u nohou se mi
bezmocně kroutí
umělý vokál i s prsy
můj imunitní systém
vše se hroutí

naštěstí na mě sáhla

Death

(s albem Symbolic)

Raper s tunou zlata
o něčem celkem rychle mluví
jeho houpavé rytmy
nemísí se s mou krví

bratřím se s Painkillerem

Ještě někdo?!
vylítne ze mě
společně se slinou
rychlostí 666 km/h

Ještě někdo?!!

Pop píp

Vycenil jsem zuby
Autor smudlinek, 10.11.2008
Přečteno 539x
Tipy 12
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Holis, Marcella, NikitaNikaT., Bíša, WhiteSkull, hanele m.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

slovy klasika:
"For Those About To Rock We Salute You"

22.11.2008 20:52:00 | drsnosrstej kokršpaněl

... ty tvoje zuby ... olé Jeníčku ...

13.11.2008 07:51:00 | Marcella

...hm ...tak to já teď ujíždím na Moore Gary - Bad For You Baby ...

10.11.2008 13:04:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí