pro tebe babičko a dědečku

pro tebe babičko a dědečku

Anotace: :-)

Babičko!Dědečku!Řeknu vám básničku:babičko a dědečku mám vás moc ráda já nechápu proč jsem taková dáma.z věcí si vyberu to nejlepší vždy řeknu:tohle to nechci to taky ne a toto taky ne.Je to semnou hrozné já to vím ale vi si vybíráte co já vím.vaše trendy sou sice staré ale to nevadí koupíte si nové :-D.nechci vás urazit to bych nechtěla jenom říkám co do těla.to sou mé rady nic víc říct nechci ale něco si chyťte protože k vám něco letí co to je? no přece pusinka.
Autor sárac, 10.11.2008
Přečteno 460x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí