Miss

Miss

Anotace: Pozor, brzo opět poznáte z Vaší TV obrazovky

Dvanáct hus kráčí na promenádě
Jdou za sebou, spořádaně v řadě.
Jedna jako druhá zuby cení
Zajímavá mezi nimi není.

Mají míry co rovnají se kráse
Prsa chlapa, poloprůsvitné v pase
Jak dobytek v Limě na tržišti
Kráčejí. Čekají věci příští.

Nejdřív holky představit je třeba
Ať se vidí, jaká jsou to střeva
Zachrání svět. Všechny lidi spasí!
Malý mozek, i když slušné šasí.

Teď, přátelé, promenáda v plavkách!
Nejdřív Máňa. Obutá je v žabkách.
Zjevně je však něco v nepořádku
Ostatní maj boty na podpatku.

Nejvíc srandy – volná disciplína
Všechny tančí, Máňa chce být jiná
Její přání je polykat meče.
Polkla jej, a Bože, krev z ní teče.

Za pár minut po úklidu krve
Vyhlašuje Miloš místo prvé
Letošní miss, přátelé, se stává:
Jméno nevím, ale je to kráva!

Volba miss je vskutku děsná soutěž,
Jsou v ní mrchy, naivky v ní jsou též
Lezou tam jen nenormální ženský.
Léta už to uvádí Jan Čenský.

Až poběží zas miss v televizi
Zmáčkni power, obraz rázem zmizí.
Pohodlí si utvoř na pohovce
Setmělé se věnuj obrazovce.
Dej si pivo, nebo litr whisky
Lepší chlastat než sledovat „missky“.
Autor Jeff Erson, 13.11.2008
Přečteno 427x
Tipy 2
Poslední tipující: kleopatra.sedma, abcabcabc
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to věru velmi ubohá báseň. Vůbec nechápu jak si můžu z miss dělat srandu. Ty holky toho přece tolik dokázaly...

14.11.2008 10:22:00 | Jeff Erson

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí