Kaufland

Kaufland

Anotace: ...v mnohém předčí sílu Slunce

Když žár slunce paprsků na zem chladnou spadne
a ozáří vsi,lesy,pole,
vyjde ven důchodce a s sebou si vezme
své úžasné ze Švýcar hole

A kdyby slunce už nevyšlo nikdy,
pršelo,severák krutě vál,
i tehdy důchodce vyleze z díry,
Kauflandu ceny ženou ho dál
Autor Fouňa, 14.11.2008
Přečteno 625x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, KILLVIR alias woody jelen, denebrin
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Originální pojednání o současnm fenoménu. Aji jsem se zasmála.

13.10.2009 21:21:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí