Nákup

Nákup

Anotace: ....aneb,co mě napadá ve frontě v obchodě

Dobré jitro,mladá paní,
jaké máte dneska přání?
Dnes si vezmu sedm housek,
kilo cukru,sýra kousek.

Ten co máte po levici....

Potom ještě sklenku hrášku,
kávu,mléko,pudink v prášku.
A v plechovce malý hrášek,
přibalte mi prací prášek.

Támhle leží na lavici...

A co ještě koupím asi?
Už vím-šampon na barvené vlasy.
Jednu velkou čokoládu,
a nakonec marmeládu.

Borůvkovou ve sklenici...

Náhle se mi potí čelo,
před očima se zatmělo.
U pokladny zase stojím,
snad to výjde...zas se bojím.
Za pět minut už jsem venku.

Jen poprosím o účtenku...
Autor sondulacek, 24.11.2008
Přečteno 490x
Tipy 7
Poslední tipující: BARBYE, lavec, Bíša, Mario de Janiero, Květka Š., NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takový nákup to není jen tak :)

01.07.2009 13:52:00 | BARBYE

Kdyby tu účtenku ještě někdo proplatil,to by se nakupovalo,jedna "báseň".

24.11.2008 18:20:00 | Květka Š.

Jednoduchý rychlý nákup.... mno, občas, když stojím v dlouhé frontě, se mi dělá mdlo... pocit, že tam strávím půl života mne lehce děsí...:o)

24.11.2008 18:03:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí