Mravenec

Mravenec

Anotace: Chudák makat musí

V lese
mravenec si často zacvičí.
Nese
domů na svých zádech jehličí.
Staví
Z něho prý velký mraveniště.
Praví
se, že je to stále staveniště.
Musí
nosit, královna to poručila.
Skusí
prosit, jestli by ho na týden propustila.
Poprosil,
a víte co stalo?
Nanosil
prý jehliček ještě málo.
Proto musí stávat dříve ještě o hodinu.
Vždyť prý to staví pro rodinu.
Co zase mravenci poradíme?
Za královnou z řečma o dovolený nechodíme.
Autor snupicek, 25.11.2008
Přečteno 550x
Tipy 9
Poslední tipující: Triffid Kolbe, fasf, effenddy, lavec, Psavec, Douša, NikitaNikaT., WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to zajímavě napsaný.Líbí se mi uspořádání.

29.11.2008 10:55:00 | lavec

Pobavila, ale chudák mraveneček.

25.11.2008 14:21:00 | Psavec

:-)

25.11.2008 11:54:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí