Hlášení

Hlášení

Anotace: Prostě jedna ze školy :) (23.11.2008)

Tak nám zas jednou pan Vojanec
podal smysluplné hlášení
těžko říct, kde byl jeho konec
však začátek zněl: "Vážení,
zábradlí nám brzy obarví
proto kdybyste byli tak laskaví
a vaše milá kola i tříkolky
hbitě si přeparkovali
případně zavřeli do skříňky!"
A mile poděkoval za pozornost
jako by toho už tak nebylo dost. :)
Autor mauvais-ange, 25.11.2008
Přečteno 471x
Tipy 1
Poslední tipující: fasf
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí