Naletěls

Naletěls

Anotace: nechte žít...zrovna jsem prožívala dost velkou bolest v oblasti břicha...a to upe velkou bolest...fakt nedělám si srandu:))...hodina něminy na copmech:)

K lepšímu životu patří též snaha,
k statečnému hrdinovi připisuje se odvaha,
k novějšímu rýmu nepatří slova ohraná,
ku prospěchu ostatním jsi dozajista zvána,
k něžnosti labutí nikdy více nespoutaná,
k blábolům hlupákům nikdy nepřirovnaná.

Co tím chci říci?
Nevěřte bohémům, co znají jen zpěv,
nevěřte básníkům, co na svých básní v snaze lpět,
nikdy nevzejde z jejich díla rozum a krása,
i ve snaze vrátit svá slova zpět.
A co opravdu znamená?
Snažím se větrem pouštět slova nevyřčená,
snažím se světem jít životem nedotčená,
kvůli známému,
nikdy nenacházet štěstěnu laskavého zítřku,
sama v nesmyslech, prohlížím si Tvou tvář.
Teď naletěls blázínků pravd!!
Autor Without Love, 01.12.2008
Přečteno 407x
Tipy 6
Poslední tipující: Cassandra
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta se mi moc líbí ..zakladám odbojové hnutí proti s..do.vé Pokud chceš přidej se k nám Viva la resistence :-D

28.12.2008 19:04:00 | Cassandra

kvůli se pojí se třetím pádem, tudíž tam musí být kvůli známemu! :-P chtělas komentář? máš ho mít :-D

02.12.2008 11:12:00 | MishaX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí