Co všechno se nedá dělat v telefonní budce?

Co všechno se nedá dělat v telefonní budce?

Anotace: Básničky pod psa

Co všechno se nedá dělat v telefonní budce?

Co všechno se nedá dělat v budce?
Například hubiti veškeré škůdce!
Se škůdcem by člověk zahubil sebe,
v budce té zavřené spatřil by nebe.

Co všechno nedá se dělat v budce?
Umlčet telefon, umlčet hudce.
Jakmile člověk jen šáhne si na hudce,
hudec ho obviní z psychické korupce.
Následně zavřou ho na sto let do věže,
kde se mu navléknou kovové otěže.

Co všechno dělat se v budce nedá?
Odolat příboji, který se zvedá.
Budka je převážně nedobré plavidlo,
i když se pro budky zavede pravidlo:
Do každé budečky stojící na cestě,
vstupujte s úsměvem a pouze ve vestě
plovací..

Co všechno se v budce nedá dělat?
Šmírovat v okolí svlečená těla.
Nechci být v té věci nedobrým prorokem.
Jak jde rok za rokem, pozvolným pokrokem,
ač se dnes nahoty už leckdo nebojí,
není jak šmírovat pohlaví obojí.

Nedá se dělat v budce co všechno,
to radši zajdu si do klubu na techno!
Autor Pepík Pithart, 04.12.2008
Přečteno 444x
Tipy 4
Poslední tipující: sondulacek, emi-lee, STIMPRE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

krásně řečeno,je k ničemu,v době mobilů je tel.budka přežitek

04.12.2008 13:17:00 | ninive9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí