Čert a mikuláš

Čert a mikuláš

Anotace: Bleblebleblebleble!

ešli se čert s Mikulášem,
každý jistě pozná je,
Mikulášovi se čert líbil,
tak ho pozval do ráje.

Doma sundal čapku, hábit,
začal čerta ladně vábit,
čert pak kuráž dodá si,
má přece dva ocasy.

Život si plně užívali,
rozpáleni do běla,
čert Mikulášovi slíbil
- udělám ti anděla -.
Autor petříček, 05.12.2008
Přečteno 610x
Tipy 2
Poslední tipující: sondulacek, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmmm, lehce dumám...

07.12.2008 15:58:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí