nákup

nákup

Anotace: mě moc vážně neberte

šel jsem si kupovat kahoty
ale nezbyly mi penize na boty
co ted sakra dělat budu
co takhe jit bosej do obchodu
zkusit si nazut boty
a projít bez placení to by mohlo vyjit ze Belli
Bella neví o čem je řeč
ale ja se vydal do akce hned
Podlha studená byla ,
ale od té akce mě neodradila
už už sem se blížil k cili
když mě v tom dvě ruce uchopily
lekl sem se strašně moc až sem si načůral do kalhot
nebyl to ale prodavač tak sem si sám sobe začal nadávat
Bella mi pomoct chtěla,proto šla zamnnou "dilina" jedna
Ještě že mam nove kalhoty a ted muzu vyrazit ven když mam i nové boty
Autor nerousek, 07.12.2008
Přečteno 551x
Tipy 2
Poslední tipující: Quigleika
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

šel sis kupovt kalhoty tak proč si dostal chuť i na boty
nejsi ale vůbec skromný
jeden den kalhoty a druhý den boty šlohni:-)))

07.12.2008 10:48:00 | Quigleika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí