Bonusová

Bonusová

Anotace: Básnička pro Libora(Eifella) při jeho posledním dni u nás na škole :-) Nelekejte se, je to psané při přednášce tudíž tomu nebylo věnováno moc času :-) Tak 10 minut :-)

Nakonec troška tance,
a pak začnou srance. 

Tak nejdřív Paťa, ten náš kluk,
na svou obranu, potřeboval by pluk. 

Je to hajzlík jako prase,
baby jsou pro něj ale pasé. 

Chytrej dycky jak rádio,
baby na něj mávaj a říkaj ádio.

O Tomovi nemá ani cenu mluvit,
nebo ještě začnem všeci bulit. 

Všichni říkaj, že je pěknej komik,
je to tak, sem prostě profík. 

A teď už honem konec,
nebo přijde další sranec.
Autor serials, 08.12.2008
Přečteno 412x
Tipy 1
Poslední tipující: Eiffel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí