Story o kaprovi:)

Story o kaprovi:)

Anotace: ...aneb máme rádi rybičky.. :))

Žila, byla, plavala,
jedna malá rybka
a vzala si za muže,
hrozného výpitka

Ale voda v rybníce,
nebyla mu dobrá,
tak poprosil o radu,
svého kmotra bobra.

Nestačil se divit bobr,
co to po něm žádá,
líně zívl, protáh záda
a už rybu kárá.

„Milá rybo, tato voda,
v tady tomhle rybníce,
to je pro vás pány kapry
to nejlepší na plíce.“

Kapr ale nevěří,
co mu bobr říká,
brání mu v tom především
jeho vlastní pýcha.

Tak si sbalil svejch pár švestek,
ruksaka si nasadil,
a než ráno vyšlo slunko
na cestu se vypravil.

Byl to zlořád,tenhle kapr,
své ženě nic neřekl,
tak ho tedy nelitujme,
že na slunci se upekl.
Autor nikl, 10.12.2008
Přečteno 558x
Tipy 13
Poslední tipující: Eliška Kutnohorská, Holis, snupicek, fasf, labuť, Psavec, Nút, STIMPRE
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je moc pěkné.

12.12.2008 15:18:00 | snupicek

Kapr pečený na slunci na víně....no ještě že si sbalil batoh...

10.12.2008 21:41:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí