Turista

Turista

Anotace: Les je nebezpečné místo, obzvlášť pro turisty trpící Supermanovským syndromem ...

TURISTA
Daniel Možnar

Šel turista lesem temným
Když kdos sténal hlasem jemným:

„Pomoc.“

Turista se během chvíle,
Zapomenuv na svůj výlet
Vydal z kopce dolů k lomu,
Aby pomoh tomu, komu
Pomoct měl a taky chtěl,
Aby dlouho netrpěl.

V té chvíli však v okamžení
Přeběh přes most, co tam není.
Letěl metr, dva, pět, deset,
Dokud se o stromek nesek.
Propíchl si ruku
Větvičkou od buku.

Než se nadál, během chvíle,
Začal z kopce opět kvílet.
Přemet stranou, skoky, salta,
Napálil to do trabanta.
Naštěstí stál. Kdyby jel,
Býval by jej přeletěl.

Vstal a myslel, že je amen,
Zakop o jediný kámen
V celém širém okolí.
To u srdce zabolí.

Letěl dlouho. Bolelo to.
Pomyslel si: „Já sem kokot.
Co já to dělám za blbosti.“
A zpřelámal si hrudní kosti.

Příliš brzo mluvil k Bohu.
Hned na to si zlomil nohu.
Už neřval a jen se smál
A zlomil si i druhou.

Po minutovém letu důle
Zastavil se silou vůle.
Vůli měl však celkem slabou,
Zastavil se jenom hlavou.
Zbytek těla letěl dál,
Cyril Knap let neustál.
Autor Daniel Možnar, 15.12.2008
Přečteno 513x
Tipy 10
Poslední tipující: Anne Leyyd, Sladkalu, 5thelement, Weylin, Mbonita, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Rbb
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná, pobavila mě :)

10.09.2011 16:00:00 | Anne Leyyd

Povedená...líbí

13.02.2011 22:20:00 | Sladkalu

:-))

11.05.2009 09:11:00 | 5thelement

dobré hodně dobré

15.12.2008 17:01:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí