Ve vlaku

Ve vlaku

Anotace: pokračování básničky: U zubaře

Jede, jede mašinka,
v ní se ve
si pěkně domů,
s roztrhanou hubou k tomu.
Mají radost velice,
mašina skáče, bolí je palice.
Jiřík se těší na svou lásku,
tu už dlouho vysněnou krásku.
Jeho rty touží po polibku jejím slastném,
a zároveň po lásce, harmonii v jejich živoě šťastném.
Autor Axis, 21.12.2008
Přečteno 471x
Tipy 1
Poslední tipující: BArBArKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí