ykykel

ykykel

Anotace: g.báseň 003

Sbírka: G.básně

K tajemnému obřadu vzhlížím,
k velikému úkolu se blížím.

Rituál přísný je,
neporušit stačí jen-
Slibem stvrdím,
ctím svým svědomím.

Není zbytí, musím jíti.
Tentokrát se dozvím,
jak dojít k tajemství.

Achich ach, chich ach,
slyším své hrdlo lkát!

Nepovedlo se, úkol byl příliž těžký.
Hanbě propadám vláčně,
stane se tak trestně,
tajemně a hrůzně - takzvaně
TREST - ykykel !!!

Dopadne na mne, jiskérka v oku zhasne...

Jakže? Takže stručně :
Vánoční kapr naboural,
mé sliby jasné, leč chybné.
Po svátcích je trestem,
obléci se né už ve svém!
Kvapně a jen s vietnamcem
pořídit si kalhot i trikem
nově velikost XXL ! ! !

/aňo phane, na vas tu ykykel../

PS Omlouvám se všem pilně češtinu studujícím spoluobčanům from Vietnam,,,
PS 2 Tajemným rituálem je spatření zlatého prasátka..ale člověk míní, tvorbu múza mění..
Autor Douša, 31.12.2008
Přečteno 630x
Tipy 6
Poslední tipující: hanele m., lennerka, snupicek, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ykykykel je zas pro mne, aspoň ykykykel... :o)

23.02.2009 15:18:00 | hanele m.

přiznávám, že místy jsem byla trochu mimo, ale celé mě to vcelku pobavilo :)
přeju hodně zdaru v novém roce, hlavně ať nás to psaní pořád baví .! ;)

03.01.2009 18:39:00 | lennerka

O. K., smích...

31.12.2008 00:23:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí