Cvokárna

Cvokárna

Anotace: Abych vše uvedla na pravou míru, nedávám sem tuhle básničku proto, že by byla nějak úchvatná. Je to jen malá ukázka toho, jak se bavím, když večer před spaním nemám co dělat. ;-)

Nevím, co říct,
Nevím, co psát.
Fakticky netuším co na papír dát.

Donť worry. Be happy.

Nedaří se básničky,
nepomáhají žádné kličky.

Donť worry. Be happy.

Na něco přijít je složité,
nemám to příliš zažité.

Donť worry. Be happy.

Tak ráda bych vyjádřila své myšlenky,
ale ty myšleky už přerostly své trenky.

Donť worry. Be happy.

Sic senilní ten text trochu je,
však aspoň se to rýmuje.

Donť worry. Be happy.

Dnes buď šťastný
a ty zrádné světlo zhasni.

Donť worry. Be happy.

To zejtra bude zase den.
Člověk by se zbláznil jen.

Donť worry. Be happy.

Dá to práci něco vymyslet.
Pořád to mená ten správný vzlet.

Donť worry. Be happy.

No na tom vlastně nezáleží,
vono se to jednou odleží.

Donť worry. Be happy.

Neumím vyjádřit vůbec nic,
takže je to vlastně nanic, že.

Tak to už jenom to "Be happy".
Autor Alasea, 07.01.2009
Přečteno 655x
Tipy 5
Poslední tipující: Lilly Lightová, Markeťák713, SorrowInMySoul, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemám ráda anglické výrazy v českých básních, ale kupodivu tady mi to nevidilo---tip :)

30.01.2009 11:16:00 | Lilly Lightová

super :)

08.01.2009 20:40:00 | SorrowInMySoul

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí