Lodě

Lodě

Anotace: Bohužel práce mě dostala do ouzkých.Nemůžu psát ani číst.

S lodí velikou
Malá se vám střetla.
Měla plout obklikou,
A nebo mít, rozsvícená světla.

Velkou vám to ani neškublo,
Za to malou to potopilo.
Já říkal, aby se na malé neblblo
A pak naše moře posádku políbilo.

Bylo z toho pozdvižení,
Má dcera se smála.
Z ořechů byli mé lodi vytvořený,
A ona se asi o posádku ve vaně bála.

/No jo posádka byla ze sirek tak nám ve vaně plavali./
Autor snupicek, 07.01.2009
Přečteno 505x
Tipy 11
Poslední tipující: jedam, Holis, Bíša, Psavec, Květka Š., NikitaNikaT., Mbonita, Douša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pobavilo.

07.01.2009 22:46:00 | Psavec

To je hezká básenka a konec mne rozesmál! Bravo!

07.01.2009 20:42:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí