Óda na párky

Óda na párky

Anotace: =)

Máš blbou náladu,
tak udělej si pohodu.
Vyser se na hlupáky
a dej si teplý párky.

Chleba, kečup, hořčice,
týýýo, smekáme čepice,
tohle všechnos stláskáš hned,
než-li řeknu 3...2...teď

Bolest u srdce ozve se hned,
za chvíli ti nikdo nenahmatá tep,
párky byly skažený,
měla sis je dát mražený.

Sanitka houká stále
vždyť měla jsi na mále.
Klistýr, dva prsty v krku,
posereš a pobleješ se v mžiku.

Sláva, hurá, tralala,
ty jsi nám to přežila,
Jdu za tebou a nesu ti dárky,
mám jednu otázku....nedáš si párky?
Autor Nebbisha, 08.01.2009
Přečteno 644x
Tipy 3
Poslední tipující: Lenni, kikis, Filková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jdu za tebou a nesu ti dárky,
mám jednu otázku....nedáš si párky?

Tohle je nejlepší:-PTo se mi moc líbí:D

08.02.2009 01:26:00 | Spadlá z nebe

Taky je to psané o přestávce za přítomnosti spolužáků, co mě nenechali napokoji =D a já ananas ráda =D

09.01.2009 22:16:00 | Nebbisha

no básnicky je to kostrbatý jak ananas ale ta myšlenka :-)))))) hihihi

08.01.2009 22:41:00 | Filková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí