Profil autorky Nebbisha

Nebbisha

Žena, 34 let

Registrace od
15.10.2008 23:05:00
(5672 dnů)

Tvorba celkem (27)
Úvahy (9)
Básně (11)
Fejetony, sloupky (1)
Pohádky, bajky (3)
Povídky (3)
--
Hledat dílo

Naposledy aktivní
02.08.2017 08:21:03


Tipy obdržené: 108
Tipy rozdané: 23

Komentáře obdržené: 31
Komentáře rozdané: 12
K cizím dílům: 8emoji
Autorka píše o sobě:

Občas něco napíšu, ale není to žádné veledílo.....mimo to, že píšu a zhudebňuju písničky a semtam písnu nějakou úvahu či něco tomu podobného, tak mám ráda posezení s přáteli, kterých bohužel moc není, chytání ryb mě baví,ale jen ta fáze,kdy se honíme s porybným =).
Jsem dvacetičtyř letá puberťačka.Známí tvrdí, že jsem byla obdařena větším množstvím humoru (na úkor mé inteligence =D ), ale dokážu být rozumná...PRÝ!! =D Každý ať si udělá vlastní obrázek. Když mě někdo vidí, tak si říká,že musim být pěkný grázl...musím vás zklamat...nejsem grázl (aspoň o tom nevim), jsem citlivá a velice vnímavá bytost...proto vás žádám, nekřičte na mě, ani nezvyšujte hlas,pokud mne nechcete vidět plakat =D =D. Nejsem zas tak megální cíťa a i když vzhledově(podle někoho),vypadám na mafiánského bosse, tak mám srdce,které snad není z kamene.
Zbožňuju přírodu - to je moje....je to únik z reality do jiného světa.... do mého světa (ze kterého bych ale vyřadila rezavé mravence..nejsou moc příjemní za kalhotama =)).

Nezajímá vás třeba ještě rodné číslo, adresa trvalého bydliště, jméno a přijmení matky, číslo účtu, číslo občanky, dědičné choroby, osobní úspěchy, číslo pasu, zda vlastním řidičský průkaz skupiny B, alergie, očkování, jméno domácího mazlíčka, kuřačka?, alkohol?, drogy?, náboženství?, sekta?, oblíbené jídlo a pití, nechcete abych plivla do mističky pro rozbor DNA?...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí