Slon

Slon

Anotace: Ať žije slon a absolutní rým!

Slon je zvíře veliké,
uši má též veliké,
přes den vypije hodně vody,
a večer se musí jít koupat do vody.
Většinou slon v ZOO žije,
asi se mu tam dobře žije,
jinak by určitě utekl,
myslím, že by snadno utekl.
Často k jídlu dostává granule,
protože tolik vitamínů obsahují jedině granule.
Ale sloni žijí i v pralese,
a jídlo si taky loví tam, v pralese,
v pralese je asi polovina sloní populace,
ale hubí je lidská populace.
Takhle žije si slon velmi krásně,
a má se tedy opravdu krásně!!!
Autor Mojaes, 15.01.2009
Přečteno 724x
Tipy 2
Poslední tipující: Boženka Němcová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hele mistr basnik z tebe pravdepodobne nebude, ale aspon si mne dost rozesmal...presne muj humor :-D proste totalni ptakovina...:-D

15.01.2009 23:26:00 | Boženka Němcová

to mi moc nesedi,ale asi je to dobry,kdyz jsi to sem dal...

15.01.2009 18:43:00 | v.hercik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí