Píchání

Píchání

Anotace: Jen takovej lehkej úlet.

Dneska večer u sila koko... se dusila
jeden do pusy jí ho flákal
druhej v pí.. si ho máchal.

Nebyl to fšak večerní čas
byl to květen, podvečer, hm lásky čas.
Holka chtěla slastí řvát
nešlo to, v krku jí tlačil Míli pták.

Tedy v čase podvečerním
v sadě čerstvě posečeným
miluje se jedna trojka
Je to Milan, Zdenk, Zorka.

Nechtěli to dělat venku
chtěli si jen povídat
při močení řka Milan, Zdenku
už je venku tak si pojďte zapíchat.

Vše bylo jak z alabastru nebýt hnízda vosího
rozuřený hmyz bodal do zadku holýho.

Úprk, hanba, ponížení.
Kdo tu píchal hm,kdo to byl
Kdo to celé pochopil.

Pardon jen takovej úlet,,,, páčko.
Autor RendyMCAir, 28.09.2005
Přečteno 846x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

i když navenek sprostý, vcelku slušné se zdá... :-D

29.09.2005 20:04:00 | Modrý Adept

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí