Láska hřeje lidská těla

Láska hřeje lidská těla

Anotace: na zemi v té hroudě sněhu, prokázal jsem svoji něhu

Nevěřil jsem tomu mrazu,
když na Nově plašili,
tak šel jsem s dívkou
pozdě v noci,
v parku jsme zas hřešili.

Láska hřeje lidská těla,
stejně to tak taky chtěla,
na zemi v té hroudě sněhu,
prokázal jsem svoji něhu.

Na druhý den s horečkama,
asi zápal plic,
už jsem zjistil, že tam nebyl
zas tak velký hic.

Ambulantní ošetření
vyhledávám stěží,
na klinice inventura,
prý tam hodně sněží.
Autor Dreamer, 19.01.2009
Přečteno 503x
Tipy 5
Poslední tipující: Fiserka, Kapka, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí