Neštvěte zeleninu

Neštvěte zeleninu

Anotace: Hlízy útočí...

Rozšláp jsem bramboru,
jejich král se zlobí,
byl to brambor-bojovník,
byli na něj hrdí.

Bojím se dnes v noci usnout, moc rádi se pomstí,
nechci dostat do držky zemákovou pěstí.

Nocí se nese jen šust křídel netopýra,
ve dveřích se objevila malinkatá škvíra.
Po rozvrzaném schodišti malé nožky kráčí,
nadělám z vás hranolky, vy bramborový sráči!!

Po chvilce s řevem a škrabkou v ruce,
vybíhám ven, do ulice.
Za mnou dupot hlíz dopadajících na silnici,
už zlomili pár žeber a přerazili mi sanici.

Co to je, snad bzučení včel?
To jsem ještě nikdy neslyšel.
Ba ne včely, mandelinky,
bramborové pyje se scrvkávaj do pralinky.
Najednou nejste taková rambiči,
pár broučku stačí a zdrháte do pi..!!

Ale jak to vypadá, tenhle hmyz,
to jsou pěkný prasata,
zelenina křičela zmiz,
rádi si kousnou i do masa!

Zběsile hledám požární schodiště,
ale nehodou jsem se napíchl na koště.
Pach krve upoutal hejno,
nezbyde ze mě ani prd...
Autor Labraccio, 02.02.2009
Přečteno 528x
Tipy 2
Poslední tipující: žabka.kikis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí