Aforismy.

Aforismy.

Anotace: Nevím podle jaké prismy se sekají afórismy.

Sbírka: Kapičky moudrosti.

Banko, ach má banko,
víš, že splácím manko,
jen co projdu hložím,
zas do tebe vložím,
než se štěstí usměje,
aspoň svoje naděje.

.......................

Ať už jsi hříšník nebo kněz
pij víno nebo splašky,
jsi-li dočasně bez peněz,
můžeš pak vrátit flašky.

.................................

K večeři mu připravila
po francouzku hlemýždě,
chtěl vepřovou, tak po česku
nakopal ji do hýždě.

...............................

Polibek očima medicíny.

Vědecky pak celkem vzato
pouhopouhý dotek sliznic.
Rozpálí-li, což pak na to?
Obklad co vymyslil Prissnitz.

...................................

Snad proto, že je tak rychlá,
její pověst kamsi prchla,
neskrývá nic mezi stehny,
za coš má teď pověst běhny.

..............................

Když mlel řezník maso v kutru,
vzpomněl si na Kamasutru,
při pohledu na slečínky,
má v hlavě jen prasečinky.

...
Autor ota.pé, 06.02.2009
Přečteno 428x
Tipy 8
Poslední tipující: ota.pé, Zasr. romantik, Monsignore, Rbb, 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí