Nová manželka

Nová manželka

Anotace: Nevěděl jsem jak to nazvat je to taková úsměvná věc..

Jenže to by byla tak trošku zrada.
A ona tvrdí,že jsem její milenec
A přesně takhle prý to má ráda.

Co pak mi zbývalo všemocný bože.
Dvě noci se kývalo její manželské lože.

A tu třetí spíše jako při odlivu
Začalo se odkrývat to co při
Přílivu nebylo vidět.

Já přestal jsem si užívat
A chtěl jsem se spíš stydět.

A tak s výhledem na město z útesu
Čekám,že novou manželku ze sebe setřesu.
A pak klidně odkráčím středem průvodu,
Aby to začalo tak jako v úvodu.

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 06.10.2005
Přečteno 532x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tomu se říká prozření... :)

06.10.2005 13:24:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí