Bludný jsem

Bludný jsem

Anotace: Jeden ze snů

Bludný jsem

Já měl sen,
Že bludný jsem
A tápu!

Já nevím ,kde
Mám tátu
A čí vlastně jsem?

Z čeho vzešel jsem,
Odkud jsem šel ven
To nechápu!

Čert to vem,
Odkud jsem
Mám sváču!

Pak probudím se jen
Z toho světa ven
Já kráču!

Už bludný nejsem!
To byl špatný sen ,
To chápu!
Autor v.hercik, 16.02.2009
Přečteno 481x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, abcabcabc, gentoo, Mbonita, Maura
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mně se strašně líbí "já kráču". Tak, že za to dávám týpka...

19.02.2009 19:40:00 | abcabcabc

zajímavé...

16.02.2009 21:29:00 | gentoo

Výborné.

16.02.2009 19:53:00 | Maura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí