Vzpomínka na bowling

Vzpomínka na bowling

Anotace: Opět se nám to povedlo, posuďte

Byl únorový večer
Bowlingu čas
Ku koulím,
Velel dívčí hlas

Vtrhli v hernu
Jak velká voda
Rychle přezout
Vteřin škoda

Koule nehnutě
Do direk lákaj
Prsty střelhbitě
Dovnitř chvátaj

Kuželky vzadu
Vyrovnané v šiku
Očekávaj palbu
V každém mžiku

Letí první střela
Asi něco chtěla
Byla as slepá
Cíl zapomněla

Druhá fičí
Letí chytře
Hráči křičí
Bravo mistře

Šohajci, přeslice
Skotačí divoce
Pusy mlaskaj
Zábrany praskaj

Údy vadnou
Konec se blíží
Hráči po dvou
V hospodu se plíží

Za měsíc zas
Čeká nás
Bowlingu čas
Chtíče to kvas
Autor Kars, 18.02.2009
Přečteno 647x
Tipy 16
Poslední tipující: Házté, Lorraine, Holis, greapy, zlomeny srdce, 5thelement, NikitaNikaT., Paulín, Kubino 2, kleopatra.sedma, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trefit je na střed
nebývá legrace
když kolem mne lepší
bývají na place :o))

15.03.2009 18:26:00 | Lorraine

Tuhle hru mám ráda! :o)

19.02.2009 17:12:00 | NikitaNikaT.

bowling taky můžu, pěkná básnička na odreagování

18.02.2009 20:42:00 | Kubino 2

Bowling je super hra:)

18.02.2009 19:59:00 | kleopatra.sedma

...já vždycky vyhrávám, jsem totiž první od konce :o))

18.02.2009 17:10:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí