Jupí

Jupí

Anotace: Jo je mi dobře

Sbírka: Básničky obyčejného člověka

Mám radost

Mám radost a je mi krásně...

takovou radost, že sladké tu píši básně.

Sladké? Ba, ne jsou o radosti.

Zrovna jsem a myslím, že vždy jsem byla dobrák od kosti.

Odpouštím vám i vrařdu přátelé.

Už proto, že mi je teď vesele.

Jako Sluníčko zářím.

A v duši medový dortíček vařím.

Je mi jedno, že pomluvy jsou všude.

Ze mě vždy veselý blázínek bude.

Jsem tu a za chvíli tam.

Přijď veselý člověče a polibkem tě uvítám.

Ten pocit možná není stálý a napořád.

No ale vím jak ho vyvolat, i když je to neřád.

Nechce a zuby nehty se drží dna duše.

Já mu jen řeknu: Pojď sem." a to náležitě suše.

Nepřijde a teď mluvím hlouposti.

Ale to je jen z mé nekonečné bezedné radosti.
Autor Moniska, 04.03.2009
Přečteno 578x
Tipy 7
Poslední tipující: floreciente, sinoraLee, kleopatra.sedma, Iwushak...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kéž by...bohužel i sluníčkům se někdy zkazí úsměv

07.03.2009 15:34:00 | Moniska

Víc takových sluníček. :-)

07.03.2009 14:15:00 | floreciente

Raduj se dál,je to super a svět je pak hned veselejší :-)

04.03.2009 18:01:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí