Slovo

Slovo

Anotace: jen takové blábolení :-)

Jedno slovo v básni,
mě donutilo k zášti.
Čím to asi, čím to je,
zdá se mi to, Amore?

Náhlý pocit - podezření,
letmý záchvěv – rozevření.
Srdce buch a srdce bác.
Z toho bude prázdný žvást.

Jak jen říci, jak to dát,
svoje srdce, tvoje stát!
Jak to zvrátit, zastavit,
lásku zavřít, mysl napravit?

Jedno slovo v básni,
vzbudíme se v bázni?
Čím to bude, zase znovu,
že skončíme k ránu spolu?
Autor Flow Calipso, 05.03.2009
Přečteno 486x
Tipy 2
Poslední tipující: Patrik Mališ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí