Ráno

Ráno

Anotace: to jsmevymysleli v oddílu.mě se to moc líbí,ale nevím jak vám.

Ráno,ráno,raníčko,
dřív než vyjde sluníčko.
Zazvoní mi budík,
je to dobře bohudík.
Potom si dám rozcvičku,
hraju se psem honičku.
Nedřív si dám chleba,
a pak přijde Pepa.
Sežere mi snídani,
a pak běhá po stráni.
Autor jituška d., 10.03.2009
Přečteno 419x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí