Hvězdné války

Hvězdné války

Anotace: -

Můj soused je pěkný dárek
blázínek do Hvězdných válek
není to nic k nevíře
znát Jediho rytíře
v jednom domě tu s ním žiji
každý ve své galaxii
každý ve své garsonce
mám souseda pitoimce.

Pozemšťan dost toho snese
ne však když se barák třese
pro takové cvoky, ať jsou zvláštní domy
když chci oka zamhouřit, on bojuje s klony
a tak buším do topení
v kosmu však mě slyšet není
jako blázen nadávám
blbec jeden- padavan!

Jednou už jsem na něj klepal
div se chlapec nevylekal
řval jsem rázně: „Pomsta Sithů!“
Otevřel mi [ártů dýtů]
„Kde máš pána plecháči?“
Robot pípat nestačí
a že už mi tekly nervy
kop jsem do něj- do konzervy.

„Když chceš válku tak si dojdi
nezastaví mě tví droidi!“
Než jsem ale dořek větu
už bitevní křižník je tu
a můj soused na kluzáku
přímo ve svém obýváku
míří na mě svoje zbraně
že prý sloužím temné straně.

Křičel: „Jsem tvůj otec Luku!“
a pak mi chtěl utnout ruku.
„Nezlobte se sousede
zářivka dost dovede
pěkně svítí to se ví
není však meč světelný!“
Zachránil mě mrštný skok
jinak mě s ní přetáh- cvok!

Běsnil jako mistr Yoda
ještě že tam byla voda
tak jsem ho chtěl trochu zchladit
pozdě je mi teďka radit
jak vánoční stromek svítil
zářivku měl totiž v síti
manévr se nezdařil
Dark Weidera jsem uškvařil.
Autor Bolder, 10.03.2009
Přečteno 454x
Tipy 10
Poslední tipující: ašari, NikitaNikaT., Kapka, Wlasticka, kleopatra.sedma, Zpátky, Striptérka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ubohé star wars :-) jinak super

23.03.2009 16:29:00 | fuu

Ou vážně krutý..sice trocha dlouhý...ale fakt ŽŮŽO!!!!!....až napíšeš další dej vědět....!!!

15.03.2009 11:05:00 | Wlasticka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí