Učitel v ghettu

Učitel v ghettu

Anotace: ...

Zítra učím Romáky
Je to stejně pro ptáky
Házet perly sviním
Už se trochu mírním
Tak aspoň hrách na stěnu
Když to mírně přeženu

Mají mě tam rádi
Mě to stejně sere
Příště půjdu na práva
A budu je zavírat
Člověk si nevybere
Autor fisico, 11.03.2009
Přečteno 559x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí