Baf

Baf

Anotace: Jojo, kocovina a ranní probuzení nejsou úplně snadná.

Jednou ráno, asi v pět,
otevřel se mi nový svět.
Sedím takhle v kocovině,
přemýšleje o své vině.

Proč jsem včera tolik pil,
proč jsem tak zhýrale žil?
Proč jsem jen tu ženu bavil,
sklenku jí pak u sebe nalil?
A teď se koukám vedle,
chrápe to a funí hnedle,
Proč radši než penisem,
nezabýval jsem se tenisem?

Muka jsou má veliká,
ztěžka se mi poliká.
Jak se jí jen zbavím,
to teď rychle nevím.
Příště už já nepiju,
ženu radši zabiju.

Převalí se na posteli,
kocovina v hlavě bolí.
laškovně pak udělá baf,
tak proboha,
proč na mě z postele kouká
... ošklivý chlap !!!
Autor Troubelín, 20.03.2009
Přečteno 390x
Tipy 5
Poslední tipující: Tacca, Quigleika, Mounkey
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..joj..muselo býti ráno těžké..:-))

14.04.2009 11:58:00 | Tacca

:-D:-D:-DVím musí to být děsný, ale mě se to moc líbilo!Velice úsměvný!A pokuď Ti mohu poradit, tak příště opravdu pij s rozvahou:-)

20.03.2009 14:09:00 | Mounkey

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí