Létající talíř

Létající talíř

Anotace: chovná to kreatura... :-)

na okenní římse v stínu muškátů
dosed malý talíř barvy brokátu
dosed na parapet, vedle mucholapky
z otevřených dveří soukaly se tlapky

tlapka první, tlapka pátá
ufouni jsou pěkná chátra
bez mrknutí oka, rudé květy kradli
pak talíř zavřeli třemi zdrhovadly

na nebeské klenbě zbyla by z nich tečka
nebejt tenhle muškát, umě skrytá léčka
radost bude míti, moje dcera Klárka
dal jsem je s talířem, bydlet do terárka...
Autor Buližník, 20.03.2009
Přečteno 521x
Tipy 9
Poslední tipující: Churry, Psavec, nejsembásník, boomslang
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A ty máš dceru Klárku?

15.04.2009 09:53:00 | Vivi.~2

Neubližujte jim.

20.03.2009 17:33:00 | Psavec

ta je úsměvná !

20.03.2009 12:33:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí