o zdraví

o zdraví

Anotace: srandovní? :-) spíš úlet

Tluče srdce mžitky plní oči
jak najednou teď svět se točí
to na vzdálenost míň než Yardu
navštívil mne infarkt myokardu

co je toho příčinou
EKG že nezáří křivinou
místo toho skáče zrovna
čára celá skoro rovná

snad nějaká choroba
jež se viru podobá
nebo prostý fakt
že trefil mě šlak

to asi bude tím
kolik toho sním
tuk obaluje žíly
docházej mi síly

nějak schází zdravíčko
už ho mám jen maličko
dokud mozek neužiju
asi to moc nepřežiju

skládám verše stupidní
čekám nápad solidní
dočkám se to vám povídám
vždyť jen jedno zdraví mám
Autor certsest, 26.03.2009
Přečteno 413x
Tipy 3
Poslední tipující: 6thSun, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí