Potkal jsem slečnu na Literu!

Potkal jsem slečnu na Literu!

Anotace: Liter-spojení lidí!

Potkal jsem slečnu na Literu!

Potkal jsem slečnu na Literu,
no co já všechno neprovedu.

Ta slečna je fajn a kdesi cosi,
na rameni si kočku nosí,
směje se,
život má ráda,
snad mám mě už za kamaráda.

Má kratší možná černé vlasy,
roste a stárne jen do krásy,
rybu jí ráda,
snad má už mě za kamaráda.

Každý den a kažnou hodinu,
ja se z toho snad pominu.
Tři dny ji znám a teď tohle,
travím sni na Pc chvíle dlouhé,
ta slečna se do mě vkráda,
snad mě má za kamaráda.

Kdo by si řek že tohle snad,
může se někdy i mě stát,
že potkám slečnu na Literu,
a že se z toho ne......!
Autor Atilla, 29.03.2009
Přečteno 392x
Tipy 9
Poslední tipující: Fog, Radek.oslov.Šafárik, 5thelement, Kapka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Wow =)

29.10.2009 22:27:00 | Fog

Děkuji moc, je to pěkné. Zkusím ti taky něco napsat. Snad se toho nikdo nelekne, snad nebudu to muset mazat.

30.03.2009 16:06:00 | Addanet

Až na to ne se mi to zdá hezké, a poznat kamarádku na literu je suprové, ne?

29.03.2009 23:13:00 | Kapka

...tak aby jsi se nakonec ne....!

29.03.2009 22:35:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí