Tety a strýc Emil

Tety a strýc Emil

Anotace: Jak je důležité vychovávat děti, k čistotě a hlavně pubertální mladíky co jedou šalinou třeba z těláku, to je odér, jen se prosím neurážejte, ale už za našich babiček platilo čístota půl zdraví, tak buďme hraví...chi a berme život s humorem

Sbírka: Vzpomeň, i když mrak je na nebi, Slunce za ním svítí.

Tety a strýc Emil

Teta Cecílie vždy ožije,
když řeknu čokoláda.
Má ji opravdu – děsně ráda,
zná tisíce příchutí,
a když dojde, tak zesmutní.
Jo a teta Alžběta,
ta je zas do světa.
Zcestovala i Jižní Nil
a málem ji sežral krokodýl.
A teta Eulálie,
ta se tuze ráda myje.
Sprcha, to je její kamarádka,
pěna ani šampon nepřijdou u ní zkrátka.
No a strýc Emil,
ten se zas rád nemyl,
smrdíval velice
jak v opičinci opice.
Až potkala ho kráska
a řekla mu: Teda ty jsi ale pěkná cháska,
vždyť smrdíš tu velice, jak velká opice,
cožpak neznáš mýdlo vodu?
Když umyješ se – máš hned u mě sto bodů.
A tak strýc Emil, co se nerad myl,
teď s vodou a mýdlem je kamarád,
změnila ho láska, a každý ho má rád,
i ta krasavice
miluje ho čím dál více.
Spolu jsou už dvacet let
a je pro ně krásný tenhle svět.
Autor Lady L, 07.04.2009
Přečteno 494x
Tipy 11
Poslední tipující: kleopatra.sedma, sinoraLee, Holis, Smailin, Veselý Drak, NikitaNikaT., enigman, 6thSun, Kubino 2, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Změny k lepšímu jsou vždycky vítané;)

11.05.2009 10:40:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí