Marokian song

Marokian song

Anotace: ale zas taká sranda to nebola..

Prvé brko v posteli a druhé ešte po ránu,
po treťom sme veselí, to štvrté nám dá ránu..
Keď sa naješ dáš si piate, melieš tretie cez desiate,
po šiestom máš zase hlad, niečo k jedlu, ins allah!!

: A tak si tu hulíme, od rána až do večera,
žlta guľa na nebi, odráža sa nám od čela... :

Siedme dáme pred výletom, osme ešte na ceste,
pred desiatkou býva devať- zhuliť sa je najlepšie!
Sme na mieste- vypnem motor, na pláž kalne pozerám,
bez brka ja nikam nejdem, preto veci vyberám..

Jedenáste už sa točí, v hlave jak na kolotoči,
pľúca už mi nestíhajú, ale rady si zas dajú,
tlačím do nich bez prestávky, oddeľujem dobré dávky,
z veľkej kocky neubúda, to je zázrak, alelujah!

ra ta ta ta da ta dá da ra ta ta ta da ta dá....

Stále teplo, co sa deje, asi zázrak prírody,
mínus desať čo je doma, tuná 100pro nehrozí.
Kráčam si po prázdnej pláži, vo vrecku ma niečo ťaží,
ÁNO JE to hnedé zlato, po dvanástom som na blato..

Teplý piesok k spánku láka, v dialke vidím lietať vtáka,
letmo deku napínam, po trinástom usínam!
Budím sa na strašné teplo, chrbát mi zas riadne spieklo,
ani chvíľku neváham, štrnáste na bolesť dám.

to je moc tak to je síla, nikdo si nic neupíra,
po patnáctom přiznávam, že som dnes priveľa dal.
Kamoš je už v riadnej piči, melie dáke kokotiny,
zaiste na niečom fičí, fajčí dáku hrudku hliny....

ra ta da ta da ta dá da, ra ta da ta ra ta dá....
Autor DoGauca, 10.04.2009
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí