Hymna opilcova

Hymna opilcova

Anotace: Jedna úleťácká...

Zatočit roztočit
tu flašku rumu,
vesele poskočit
a zpívat si k tomu

Hej hou, hej hou,
tři trpaslíci jdou…

Kamínek přeskočit
a napít se z láhve,
nohu si pomočit,
no co…
to stalo se náhle

Hej hou, hej hou,
v řadě za sebou…

Sem tam škobrtnout,
i to může se stát,
kolem stromu se obtočit,
jako obrovský had

Hej hou, hej hou
kampak asi jdou…

Celému světu
hloupě se smát,
říct souvislou větu,
na to nechci přísahat

Hej hou, hej hou,
pár panáků chcou…

Poplést si domy
a na psa zaštěkat,
poručit čtyry rumy
a do ticha halekat

Hej hou, hej hou,
glo glo a nashledanou…

U všech slonů
asi nepůjdu domů,
cesta daleká
na jejímž konci žena má čeká,
hej hou hej hou,
hurá za Sněhurkou
Autor Auril, 22.04.2009
Přečteno 554x
Tipy 2
Poslední tipující: Churry, abcabcabc
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí