Co vše může způsobit zauchovytahání

Co vše může způsobit zauchovytahání

Anotace: aneb cesta tam a zase zpátky

Vlivem vytahání z levé
strany pravého ucha
od jedné dívky plavé
jež byla slepá i hluchá
kácím sebe i pár židlí
a padám do propasti mdlob
kde samé peklo sídlí
již od těch dávných dob

"Haló pane, kam letíte?"
"Ále tuhle padám do pekel!"
"Nerozumím, anglicky umíte?"
"I´m flying to the hell!"
"No jistě, jistě, ale chyba
to musíte trochu víc doleva
to ucho, jeho pravá strana!
poslouchejte má slova libá
a chyťte se lana!"
"Děkuji vlídný muži
že zachránil jste mi kůži!"
"Za málo jen,
však teď ucho sem!"

Vlivem vytahání z levé
strany pravého ucha
v jedné propasti tmavé
ztratil jsem svého ducha
a teď už fakt nemám ani tucha..
Autor slečna Nefertiti, 06.05.2009
Přečteno 349x
Tipy 7
Poslední tipující: J.U. Ray, abcabcabc, enigman, jedam, hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta se mi zdá taková o ničem, jako kdybys nevěděla o čem psát... Navíc jsem zastáncem proti angličtině v básních (jen u málokterý mi to nevadí)

24.05.2009 20:08:00 | Dimi

neutuchající...

07.05.2009 11:15:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí