Legrácky (část 2)

Legrácky (část 2)

Anotace: Další pokračování mého, celkem pětidílného, seriálu

DOMĚNKA

Myslel jsem si, říkám stručně,
že je volná, chvilku.
Než mi její manžel ručně
vysvětlil mou mýlku.

ALENKA

Čekám, čekám, čekám venku.
Čekám, čekám na Alenku
Čekám, čekám, nedočkám,
příště na ní nepočkám.

McDONALD

Jak jsem vyšel z McDonaldu,
zvracel jsem, však teď už dál du.

ČETBA

Četl jsem si v moudré knize,
že naši zem spolkla krize.
Zkrátka psali složitě,
že náš stát jde do ř***.

SLOVÁCKÁ

Až sa budeš potit v hicu,
lí do sklének slivovicu.
Daj však bacha, Emile,
sú v ní mršky promile.
(Daj však bacha, milý strýcu,
z promil spadneš na palicu)
Autor Mr.George, 25.10.2005
Přečteno 488x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Něco mi to připomíná...
tak trošičku beanovina,
možná kapka Plíhala...
jsi dobrej! Jsem se zasmála :o)))

02.11.2005 08:02:00 | Cecilka

Dorýýýýýýýý,těším se na další díl.

26.10.2005 10:53:00 | takova

=o)

25.10.2005 23:20:00 | klubíčko

Tak to sem se pobavila:) A s tim mekáčem to vidím podobně=)

25.10.2005 21:33:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí