Kavárna Kabaret

Kavárna Kabaret

Anotace: :o)

Na rohu naší ulice
stojí (divná velice)
kavárna, kde žije net,
říkali jí Kabaret.

Káboš v naší ulici
znali samí profíci
Já tam taky chodívám,
nad Centrem se rozplývám.

Jednou za čas stane se,
že se ke mně donese,
„Dnes v Kabaretu sleva je,
za pětku vám nalejem.“

To se můžu vždycky vzteknout,
když už není kde si sednout.
Dřepnu na zem k svému pressu,
stačí chvíle – konec stresu.

Jednou takhle před polednem,
na turka si zajít chcem sem.
Když koukám, kdo bere směny,
Zřím komisi z hygieny.

„Jakto že mám v kafi švába?
Zavřem vám to natotata!“
„Je-li odpověď hned na to nutná-
asi proto, že mu chutná.“

Komisi jen chytá mdloba,
jakoby jí došla slova.
1.duben, stejně síla,
blbý fór i na apríla.

Od té doby na apríla,
hygiena nepřijela.
A jaký že to mělo dopad?
Chodí už jen přes listopad...
Autor Yves, 25.10.2005
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí