Houbičkoví kamarádi

Houbičkoví kamarádi

Anotace: Příklad toho, kam vede rozmazlenost malejch dětí...(Psáno ve vysoce vytočené náladičce...)

Začalo to ve školce,
před maškarním plesem,
zrodil se nápad v jedný šešulce
s rozesmátým hlasem.

Vája, Nick a Mánička
mají dutý hlavičky,
nejspíš půjdou na ples
za jedovatý houbičky!

Za mochomůrku zelenou
půjde nejspíš Vája,
už od svýho narození
na nervy všem hrála!

A Mánička rozmazlená,
jak vánoční stromeček,
nejspíš vůbec netušila,
že nemůže být hříbeček...

Niček malej, zakrslej
chtěl jít nejdřív za křečka
než se zděšením zjistil,
že Vája s Máňou ho mají za blbečka.

Houbičky-lysohlávky
chlast-a fet!
Víme všichni odjakživa,
že musí se to zarazit-a to hned!

Už odložili kostýmy
a rostli jako z vodičky,
teď budou snad ještě horší,
než jedovatý houbičky!

V jedenácti konopí
až se točí svět
a pak zase pivečko
už od 12ti let!

Od třinácti na tripu
a potom hned na koksu,
na diskárně tancujou
v narkomanskym chaosu.

Je to s nima hodně zlý,
a tak v tomhle případě
místo disco tanečku
leží v zduněnejch hlav hromadě!

Víme všichni odjakživa,
jak to s dětma dopadá,
když si jejich nóbl matka,
vezme bohatýho manžela!
Autor Philosophic Theory, 17.05.2009
Přečteno 429x
Tipy 3
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí