Kozy II

Kozy II

Anotace: Je to asi nejznámější mnohovýznamové slovo stejného znění.

Lidi si dělaj z různých věcí kozy,
řvou, jakmile se v něčem vozí.
Statkář v nemocnici si rány hojil,
a nebýt capa, kozu by nadojil.


Na krajnici narazil si pěknou kozu,
co vrtěla zadkem do provozu.
Vystrkovala hruď a svoje kozy,
nevěděl však, co mu hrozí.


Přijel domů, peněženka v tahu,
cosi v běhu proťalo mu dráhu.
To ty zedníkovy železné kozy.
Znovu se do nemocnice vozí…

… nevěděl, co mu tam zas hrozí…
Autor jehlaspichlas, 18.05.2009
Přečteno 485x
Tipy 11
Poslední tipující: Inies, carodejka, Lenni, whiolet, okapovaroura, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úsměvné.. toho človíčka je mi je líto..

04.09.2009 07:43:00 | Inies

úsměvné.. toho človíčka je mi je líto..

04.09.2009 07:43:00 | Inies

jooo pobavila

21.05.2009 10:24:00 | whiolet

:)

20.05.2009 00:23:00 | okapovaroura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí