SRANDA LEGRANDA

SRANDA LEGRANDA

Anotace: to je jen moje slovní rozcvička, napsáno za 3 minutky.

Sněhová vánice
zima jak z lednice
slejzaj se štěnice
do tepla z ulice
dřevěná palice
rozbila sklenice
lekla se opice
propadla panice
přijela z vesnice
do první pranice
spletla si dálnice
lituje nejvíce
požární hadice
u metra stanice
plakala velice
že prej ji slepice
spletla si s žížalou
s žížalou tak malou
mladou a nezralou
že i ta krabice
od sirek v trafice
na konci ulice
je pro ní prasnice
co nemá hranice
kovová matice
nesnáší rovnice
má radši vinice
chlastá jak hubice
klesla ti sanice
z tý mojí směsice?

:)))
Autor tuleby, 23.10.2004
Přečteno 1164x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Bombáááááááááááá !!!

08.04.2008 22:08:00 | Myrja

Úsměvné...

22.07.2007 12:35:00 | zzlatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí