Vzduch

Vzduch

Anotace: dejchejme dokud je co...

Ten prevít, je snad všude
jenom počkej holánku!
kolik tě tu pro nás
za pár roků zbude...

né,že bych chtěl strašit
né,že bych chtěl rejpat
řekne mi však někdo
co pak budem dejchat?!

a proto se ptám
zmůžu něco sám?
zasasdil jsem spooousty stromů
ale co to?!
když jdu domů
celý les je fuč...
u sta hromů!!

a tak volám do světa
hola hola osvěta!!!
chraňme přírodu si naší
než budeme v pěkný kaši!
Autor Bean, 24.10.2004
Přečteno 1085x
Tipy 6
Poslední tipující: blackwolf, Romana Šamanka Ladyloba, Churry, Žqáry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

miluji vše přírodní

06.12.2007 21:33:00 | Žqáry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí