:-)

:-)

Anotace: sranda

Na předměstí u kašny pod dubem
bydlí Jarda co má něco za lubem.
Každé ráno brzy vstane
očekává co se asi stane.
Maruš jeho milovaná ani netuší
že na její dveře Jarda dnes buší.
Češe své dlouhé vlasy a zpívá si
Jarda za dveřmi úpěnlivě zoufá si.
Tluče, tluče do jejích dveří
a v tom ho někdo zezadu udeří.
Jarda se svalí pod bukem
s parádním monoklem za uchem.
Autor maedison, 12.06.2009
Přečteno 377x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, chroust17, bejbyyyy, Meriel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí